Thursday, August 23, 2012

Güzel ve parlak bir cilt için

Hayatımızda ne oluyor yüzümüzü göstermek gibi görünüyor nasıl fark? Biz vurguladı ediyorsanız, gözümüzü altında sivilce ve koyu halkaları bekleyebilirsiniz. Biz susuz iseniz, cildimiz kuru ve pul pul görünüyor. Biz hasta iseniz, bizim yüzü solgun görünür. Yiyin veya çok fazla içki ve kabarık cilt ile uyanmak. Ama doğru beslenme, egzersiz, büyük bir duygu streç almak ve sağlığı ile biz olumlu kızdırma.
Eh, bunun için bir neden var. Cildimiz tam olarak 21 metrekarelik vücudumuzun en büyük organıdır-ortalama vardır. Içinde olup biten dışında gösterir neyse.
Örneğin, sigara al. Çalışmalar bulduğu eski deri aşağı kırma ve taze cilt ile yerine vücudunuzun doğal bozarak yasaktır erken yaşlarda cilt. Ayrıca Sigara üçe skuamöz hücreli deri kanseri riskini (birçok diğer kanserler bahsetmiyorum bile).
Stres de olumsuz (ve vücudun geri kalanına) yüzünüzü etkileyebilir. Ama tersi de doğrudur. Ne yemek ve nasıl sizin yaşam pürüzsüz, sağlıklı bir cilde neden olabilir. Genel olarak, cildiniz için en iyi bahis genel sağlık için en iyi olanı da şudur: düşük yağlı, yüksek lifli diyet bol su, düzenli egzersiz ve yeterli (hafta sonları sadece her gece uyku, meyve, sebze ve tam tahıllar ile dolu ). Daha spesifik olarak, burada bilim gösterir budur:
Yağlar:  Çeşitli çalışmalar, güneş miktarını etkiler ve yaşlanma zarar cildinizi deneyimleri olabilir, özellikle poli-ve tekli doymamış yağlar, omega-3 yağ asitleri miktarı, size diyet olsun bulabilirsiniz. En iyi omega-3 kaynağı? Somon, uskumru ve ton balığı gibi soğuk su balıkları,. Sağlıklı mono yağlar için, zeytinyağı ve fındık öneririz.


Çay: Cilt sağlığı üzerindeki yeşil çayın etkisini anlamak için, önce yaşlanmasına neden olur anlamak gerekir. Biz şimdi bu cilt yaşlanması, esas olarak hücre duvarları ve diğer hücre yapıları serbest radikal hasarı sonucu olduğunu biliyorum. Güneş ışınları ve sigara içilmeyen bu serbest radikallerin üretimine katkıda bulunur. Antioksidanlar, diğer taraftan, bu serbest radikalleri nötralize moleküllerdir. Bir iyi bir kaynağı çay herhangi bir türüdür. Bir Arizona çalışmada, örneğin, daha fazla siyah çay insan (limonlu özellikle çay) onlar skuamöz hücreli deri kanseri olan daha az muhtemel içti bulundu.


Meyve, sebze ve balık: Bu gıdalar herhangi bir sayıda nedenden dolayı sizin için iyi olduğunu biliyorum. Ama onlar kırışıklıklar engelleyebilir biliyor muydunuz? Yediler ve kendi cilt kırışıklıkları miktarı arasında herhangi bir korelasyon olup olmadığını Avustralya Monash Üniversitesi araştırmacıları Avustralya 70 yaş ve üzeri 453 kişi diyetler incelediğimde, Yunanistan ve İsveç görmek için, onlar en yiyenlere bulundu Meyve, sebze ve balık kırışıklıkların az miktarda vardı. Tersine, araştırmacılar, et, tereyağı ve tam yağlı süt, yanı sıra alkolsüz içecekler, kekler ve hamur işleri ve patates gibi doymuş yağ, yüksek gıdalar cildin kırışmasına olasılığını artırmıştır.


Egzersiz: Düzenli egzersiz cildinizin dahil olmak üzere, vücutta sağlıklı dolaşımı ve kan akışını korur. Eğer açık havada egzersiz yapıyorsanız, olsa, UVA ve UVB ışınları veya güneş koruması içeren bir nemlendirici karşı korur yüzünüzde bir güneş giymeyi unutmayın.


Vitaminler:  Eğer yemek ne gerek almak için her zaman en iyisidir rağmen, bazı çalışmalar antioksidan E ve C vitaminleri içeren takviyeleri cilt koruyucu etkilerini kanıtlamak
Diğer besin. Diğer çalışmalar, hodan yağı tüketimi (omega-3 yağ asitleri yüksek), sarımsak ve ginkgo biloba aynı zamanda güneş ışığı ve serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı cildi korumak düşündürmektedir.
Cildiniz için tüketmeniz gereken 10 şey
1.Somon

2
.Yeşil çay

3.
Zeytinyağı ve zeytin
4. Sardalya

5.
Brezilya kestanesi

6.
Yaban mersini

7.
Keten tohumu

8.
Non-yağlı süt ürünleri

9.
Kanola yağı

10.
Avokado

No comments:

Post a Comment